Home » Hartige taartjes met geitenkaas en mandarijn

Hartige taartjes met geitenkaas en mandarijn

Recept voor Hartige taartjes met geitenkaas en mandarijn

 

Benodigdheden:

  • 4 plakjes Koopmans Roomboterbladerdeeg
  • 4 mandarijnen
  • 150 g zachte geitenkaas

 

 


Keukengerei 4 kleine bakvormpjes
Bereidingstijd Baktijd: ca. 20 minuten
Oventemperatuur Elektrische oven: 200°C
Heteluchtoven: 180°C

 
 
 

Bereidingswijze:

1Haal 4 plakjes roomboterbladerdeeg uit de vriezer en laat ze ontdooien.

2Leg de plakjes die u niet gebruikt direct terug in de vriezer.

3Verwarm de oven voor.

4Vet vier kleine bakvormpjes in met boter of olie.

5Leg in elke vormpje een plakje bladerdeeg. Duw het deeg tegen de rand en verwijder het overtollige deeg.

6Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg.

7Pel de mandarijnen, verwijder eventueel de pitjes en snijd de partjes door midden.

8Vermeng de stukjes mandarijn met de geitenkaas en verdeel het over de taartjes.

9Bak de hartige geitenkaastaartjes in 20 minuten gaar in het midden van de oven.