Home » Spaanse vlaai

Spaanse vlaai

 

 

Ingrediƫnten

  • 1 cup white sugar 1 kopje witte suiker
  • 3 eggs 3 eieren
  • 1 (14 ounce) can sweetened condensed milk 1 (14 ounce) kunnen gezoete gecondenseerde melk
  • 1 (12 fluid ounce) can evaporated milk 1 (12 fluid ounce) kunnen koffiemelk
  • 1 tablespoon vanilla extract 1 eetlepel vanille-extract

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 175 graden C.

 

In een middelgrote pan op middelhoog vuur, smelt de suiker tot vloeibaar en gouden kleur. 

 Giet voorzichtig hete siroop in een 9 inch ronde glazen ovenschaal, draaien van de schotel gelijkmatig Bedek de bodem en de zijkanten. 

Op zij zetten.

In een grote kom, klop de eieren.

Klop gecondenseerde melk, gecondenseerde melk en vanille tot een glad geheel.

Dek af met aluminiumfolie.

Bak in de voorverwarmde oven 60 minuten.

 Laat volledig afkoelen.

Om te serveren, zorgvuldig invertsuiker op het bedienen van plaat met randen als het geheel afkoelen.