Arretjes cake

 

Arretjescake

Ingrediënten arretjescake

125 gram roomboter
125 gram plantaardige margarine
2 eieren
200 gram witte basterdsuiker
5 eetlepels cacao
200 gram Mariabiscuitjes

Bereidingswijze arretjescake

 


1 Smelt de boter en margarine op laag vuur in een steelpannetje.

2 Haal van het vuur.

3 Klop in een grote kom met de handmixer de eieren met de suiker tot het geheel dik en heel luchtig is.

4 Voeg de cacao toe en roer goed door.

5 Giet hier al roerend de boter met de margarine bij.

6 Breek de biscuitjes door ze in de verpakking te laten en er met een deegroller heel hard en vaak op te slaan.

7 Roer de stukjes biscuit door het cacaomengsel.

8 Bekleed de cakevorm met het bakpapier en schep hier het cacaomengsel in.

9 Strijk de bovenkant met een lepel glad.

10 Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.