Home » Taarten maken

Taarten maken

 

Apfelstrudel

Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. Apfelstrudel bestaat uit bladerdeeg,plakjes appel en rozijnen.

Appelkruimel taart

Appel amandel taart

Appel kokos taart

Appeltaart

Appeltaart is een taart op basis van een eenvoudig deeg en appels, eventueel met toevoegingen als krenten en rozijnen. Het recept en de gebruikte soort appels kunnen per land verschillen, zo is er een groot verschil tussen bijvoorbeeld Nederlandse appeltaart, Britse apple pie en Franse tarte aux pommes.

Appel taart (zelfrijzend bakmeel)

Bladerdeeg taart

Bladerdeeg (ook wel bladdeeg of korstdeeg genoemd) is een product dat bestaat uit dunne lapjes deeg. Bladerdeeg is een zogenaamd "getoerd deeg". Dit wil zeggen dat het gemaakt is door telkens een laag vet (toereerboter/toereermargarine) op een laag deeg aan te brengen, en het vervolgens te vouwen en uit te walsen. Dit wordt in bakkersjargon dan ook "toeren" genoemd.

Bananen taart

Bananen taart met kersenlikeur

Beschuit taart

Bijensteek taart

Bienenstich of Bee Sting Cake kan vele verschillende vormen. Bienenstich heeft een prachtig honing, amandel snoep topping een honing smaak cake en is gevuld met een gebak-en slagroom mengsel.

Bosbessen taart

Bramenkruimel taart

Chipolata taart

Chocolade taart

Chocolade Valentijn taart

Chocolade kersen taart

Cranberry taart

Druiven taart

Feestelijke soesjes taart met Karamel

Hazelnootschuim taart

Kersenkwark taart

Klassieke slagroom taart

Marcapone Abrikozen taart ( Marcapone )

Marsepein verjaardags taart

Mokka taart

Moederdag taart

Monchou taart

Noten taart

Omgekeerde Appel taart

Paas taart

Rabarber taart

Rode bessen taart

Sinasappel taart

Truffel taart

Vruchten verjaardags taart

Walnoten schuim taart

Weense sachertorte

Zand taartjes met room en aardbeien