Paas taart
Ingrediënten Paastaart
200 gram Monchou
4 blaadjes gelatine
100 gram volkorenbiscuit
2 theelepels cacaopoeder
80 gram boter
250 milliliter slagroom
7 eetlepels advocaat
50 gram basterdsuiker
Zakje paaseitjes
Bereidingswijze Paastaart
1 Verkruimel de volkorenbiskcuit en roer er de cacaopoeder en de gesmolten boter door.
2 Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm, strijk glad en laat in de koelkast opstijven.
3 Klop in een kom de slagroom.
4 Klop de Monchou en voeg de advocaat en de basterdsuiker toe en mix het tot een soepele massa.
5 Week de blaadjes gelatine enkele minuten in koud water.
6 Knijp de gelatine uit, los in 3 eetlepels heet water op en roer het door het MonChou mengsel.
7 Spatel een groot deel van de slagroom door het mengsel en verdeel het over de taartbodem.
8 Laat de taart minimaal 3 uur in de koelkast opstijven.
9 Verwijder de rand van de springvorm.
10 Garneer de taart met toefjes slagroom en paaseitjes.