Noten kaas taart

 

Helaas geen foto !

 

Benodigdheden:

  • 150 g Koopmans Bakkers Zelfrijzend Bakmeel
  • 75 g boter
  • 2 eieren (m)
  • 100 ml melk
  • 150 g geraspte oude kaas
  • 75 gehakte gemengde noten
  • 1 tl provençaalse kruiden
  • zout en peper naar smaak

 

 


Keukengerei Boterkoek- of lage taartvorm van 24 cm doorsnede
Bereidingstijd Baktijd: 30 minuten
Oventemperatuur Elektrische oven: 175°C
Heteluchtoven: 155°C

 
 
 

Bereidingswijze:

1Hak de noten in stukjes.

2Houd 2-3 el geraspte kaas achter voor de afwerking.

3Smelt de boter in een pannetje.

4Klop de eieren en melk met een mixer schuimig.

5Voeg de gesmolten boter toe en klopt het tot een gladde geheel.

6Voeg het Bakkers Zelfrijzend Bakmeel, kaas en noten samen met zout , peper en kruiden toe.

7Klop alles nog 3 minuten goed door tot een smeuïg beslag.

8Vul de vorm met het beslag en strijk de bovenkant glad.

9Strooi de rest van de geraspte kaas over de taart.

10Bak de taart gaar en goudbruin. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb