Home » Chocolade-kersentaart

Chocolade-kersentaart

Recept voor Chocolade-kersentaart

 

Benodigdheden:

  • 1 pak Koopmans Chocolade cake
  • 200 g roomboter of margarine (kamertemperatuur)
  • 4 eieren (m) (kamertemperatuur)
  • 1 potje kersen
  • 1 pakje Chocoglazuur (bijv. Dr. Oetker)


 

 

Keukengerei Springvorm 24 cm
Bereidingstijd Baktijd 45 minuten
Oventemperatuur Elektrische oven: 160°C
Heteluchtoven: 150°C
Gasoven: stand 2-3

 

 

Bereidingswijze:

1Laat de kersen uitlekken.

2Volg de algemene bereidingswijze van de verpakking van de chocolade cake, maar klop het beslag 1 minuut.

3Vet de springvorm in. Vul de vorm met het beslag en strijk het iets glad.

4Verdeel tot slot de kersen over het chocoladebeslag.

5Bak de taart gaar.

6Laat de taart afkoelen op een rooster.

7Smelt het chocoglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje. Verdeel de chocolade over de taart.