Hartige taart met ham en ananas

 

Helaas geen foto !

 

 

Benodigdheden:

  • 1 pak Koopmans Hartige taart Naturel
  • 50 g roomboter of margarine
  • 0,5 dl (50 ml) handwarm water
  • 250 g kipfilet
  • 100 g gerookt spek
  • 2 uien
  • 4 ananas schijven
  • 1 banaan
  • 40 g geraspte kokos
  • snufje kerriepoeder
  • 1,5 dl (150 ml) melk
  • 3 eieren

 

 

 


Oventemperatuur Elektrische oven : 200°C
Heteluchtoven : 180°C
Gasoven : stand 4-5

 
 
 

Bereidingswijze:

1Volg voor de bodem de algemene bereidingswijze.

2Laat de ananas uitlekken.

3Snijd de kipfilet, spek, ananas en banaan klein; snipper de uien.

4Bestrooi de blokjes kipfilet met kerriepoeder en bak ze in wat boter of olie.

5Neem de kipfilet uit de pan.

6Fruit de ui en knoflook en bak daarna de spekjes mee.

7Voeg de kipfilet toe en warm het geheel goed door. Neem de pan van het vuur en schep de ananas, banaan en kokos door het mengsel.

8Verdeel het geheel over de deegbodem.

9Volg voor de saus de algemene bereidingswijze.

10Giet de saus over de hartigetaartvulling. 

11Bak de hartige taart iets onder het midden van de oven in 35-45 minuten gaar en goudbruin.