Taarten maken
Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. Apfelstrudel bestaat uit bladerdeeg,plakjes appel en rozijnen.
Appeltaart is een taart op basis van een eenvoudig deeg en appels, eventueel met toevoegingen als krenten en rozijnen. Het recept en de gebruikte soort appels kunnen per land verschillen, zo is er een groot verschil tussen bijvoorbeeld Nederlandse appeltaart, Britse apple pie en Franse tarte aux pommes.
Appel taart (zelfrijzend bakmeel)
Bladerdeeg (ook wel bladdeeg of korstdeeg genoemd) is een product dat bestaat uit dunne lapjes deeg. Bladerdeeg is een zogenaamd "getoerd deeg". Dit wil zeggen dat het gemaakt is door telkens een laag vet (toereerboter/toereermargarine) op een laag deeg aan te brengen, en het vervolgens te vouwen en uit te walsen. Dit wordt in bakkersjargon dan ook "toeren" genoemd.
Bananen taart met kersenlikeur
Bienenstich of Bee Sting Cake kan vele verschillende vormen. Bienenstich heeft een prachtig honing, amandel snoep topping een honing smaak cake en is gevuld met een gebak-en slagroom mengsel.
Feestelijke soesjes taart met Karamel